Menu
Your Cart

Блог RSS канал

23 май Плакати: Изразете се в големи размери и силно въздействие
0 17
Плакатите са изключително мощно средство за визуална комуникация. Те предоставят възможността да изразим и предадем нашето съобщение по емоционален и ефективен начин. В този блог пост ще разгледаме зн..
21 май Използвайте банерите като мощно оръжие за визуална реклама и привличане на внимание
0 22
Банерите са ефективен начин за представяне на вашата марка, продукт или услуга пред потенциалните клиенти. Те са визуални инструменти, които привличат вниманието и предизвикват интерес. В този блог по..
20 май Широкоформатният печат: Изразете креативността и вниманието с големи размери
0 32
Във времена, когато конкуренцията в бизнеса и рекламата е огромна, впечатляващият визуален ефект и способността да привлечете вниманието на целевата аудитория стават от съществено значение. И точно ту..
13 май Стикери за лаптоп - дизайн и защита за вашия компютър
0 44
Изразете своя стил с новите ни стикери за лаптоп! В lepenka.bg имаме разнообразие от уникални дизайни, които ще превърнат вашия лаптоп в творческо изразително средство.От устойчиви материи до ярки и к..
13 май Стикерите за телефон - иновативен начин да персонализирате вашия смартфон
0 38
Стикерите за телефон - иновативен начин да персонализирате вашия смартфонДнес всички носим телефони и ги използваме непрекъснато - за да общуваме, да работим, да се забавляваме и да пазим връзка с хор..
14 апр. Как да премахнем старите стикери?
0 377
Как да премахнем старите стикери? Ние всички обичаме цветните, хубави персонализирани стикери. Стикерите карат нашата кола, камион ли всякакви други возила да „изпъкнат“ измежду останалите. Те изтъква..
11 апр. Индивидуални стикери за привличане на внимание
0 438
Индивидуални стикери за привличане на внимание Търсите начин да привлечете внимание върху дейността, която извършвате? Да, винаги можете да облепите някой уличен стълб или да напълните пощенските кут..
06 апр. Дигитален печат Vs. Ситопечат на стикери
0 340
Дигитален печат Vs. Ситопечат на стикери Ако някога преди сте поръчвали стикери, вероятно сте се уверили, че има много различни по вид в тази пазарна ниша. От гланцови до матови, порозрачни или бели, ..
04 апр. Защо Вашето тату студио се нуждае от индивидуални стикери
0 382
Защо Вашето тату студио се нуждае от индивидуални стикери Има ги стотици. Тату студиата. И татуират всичко, което можете да си представите. И по този начин стават сами за себе си голяма част от конкур..
28 март Направете си специални стикери за Вас и Вашата кауза
0 300
Направете си специални стикери за Вас и Вашата кауза Вдъхновението да разпространиш идея и да кажеш на другите нещо със стикер, може да дойде от много места. Можем да се чувстваме пристрастени към да..
19 март Изработка на рекламни надписи от огледално фолио
0 183
Изработка на рекламни надписи от огледално фолио Искате да акцентирате върху дейността на Вашия бижутериен магазин? Няма проблем – изработваме рекламни надписи от огледално фолио. Разполагаме със сре..
15 март Важността на виниловите PVC стикери
0 219
Важността на виниловите PVC стикериНа всеки, който някога си е купувал стикер за лична или за фирмена употреба, ще подскажем, че е хитър ход да се взимат такива, които са виниловите стикери. Казано ин..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)