Индивидуални стикери за привличане на внимание

Търсите начин да привлечете внимание върху дейността, която извършвате? Да, винаги можете да облепите някой уличен стълб или да напълните пощенските кутии на потенциалните си клиенти. Но има още един начин за привличане на внимание, който е по-добър, по-ефективен и по-евтин от останалите.

Защо не?!
Когато идеята Ви вече е окончателно завършена, можете да си поръчате индивидуални стикери, само за Вас и Вашата дейност, които можете спокойно да апликирате където сметнете за необходимо. Хората, поръчващи от Вас, без всякакво съмнение ще забележат Вашия стикер и биха се почувствали по-добре, по-специални – някой е отделил за тях време, средства, за да сложи един акцент, който на пръв поглед на мнозина би им се видял излишен: „Защо да слагам стикер, след като клиента си е поръчал от мен и платил за друго?“

Ами…помислете сами – да, Вашия клиент вероятно си е купил от Вас вентилатор и по-важно за него е той да работи изправно и според неговите очаквания. Какво печелите Вие, ако към този вентилатор прибавите и един изработен специално за Вашата фирма стикер?
Не печелите директно пари. Печелите това, че се вмъквате подсъзнателно в онази част на клиентското мислене, което е позитивното. Вентилатор от много места можете да си купите, но Вие правите една крачка по-натам и с едно намигване към клиента, му подсказвате вашите координати, казвате му, че ако му се наложи, може да разчита на Вас. Така клиента се чувства по-сигурен. А от това зависи дали следващия път отново ще потърси Вас или просто отдавна ще е забравил, че съществувате.

Ако Вашата дейност изисква и имате реален магазин, можете да прибавяте по един стикер, заедно с касовата бележка и рестото от всяка закупена стока. Една покупка – един стикер – един доволен клиент… Веригата може доста да се продължи. Всеки би се радвал да получи нещо допълнително и приятно изненадващо над това, за което е платил, дори и да е нещо толкова дребно като стикер, а за Вашата дейност това си е една доста добра реклама! ?