Направете си специални стикери за Вас и Вашата кауза

Вдъхновението да разпространиш идея и да кажеш на другите нещо със стикер, може да дойде от много места. Можем да се чувстваме пристрастени към дадена група или кауза, или знаем, че споделяйки го можем да направим света една идея малко по-добро място за живеене и да променим за добро живота на някой друг. Или пък може да искаме просто да намерим други, които се чувстват по същия начин, както се чувстваме ние в този момент. Много от нас членуват в поне една група по интереси или са поддръжници на определена кауза и искаме по един или по друг начин да помогнем с каквото можем.


Един от тези начини – интересен, вдъхновяващ, професионален и доста достъпен финансово е да използваме част от финансовия бюджет в проекта и изработката на Вашите индивидуални винилови стикери. Тук можете да се развихрите и само Вашата фантазия може да Ви ограничи в проекта, който искате да реализирате. Не само, че са много достъпни финансово – продавайки ги, Вие дори може да припечелите средства за Вашата група или кауза!

Помислете за миг над този пример:
Вие членувате в група за работа с деца и имате нужда да привлечете средства за целите на организацията по устройването на детска площадка за групата. За да постигнете тази цел, можете да си поръчате цветни печатни винилови стикери, които ще са посветени изцяло на тази идея – от проекта, който ще одобрите преди изработка, до готовия продукт. Например, 500 пълноцветни стикера за Вашата кампания, биха стрували около 70 лв. По време на самата кампания можете да ги продавате на символичната цена от левче и всички събрани средства от тях да отиват за Вашата цел.
Вече направихте своята сметка сами, нали? ?

И това беше само един пример на това как продажбата на стикери може да работи прекрасно в името на една идея. Ако възнамерявате да инвестирате пари в купуването или в правенето на нещо, винаги би била добра идея, ако можете допълнително да си подсилите идеята с индивидуално направени за Вас стикери. Те са забавни, много често иновативни, а от друга страна могат да бъдат с доста добра възвращаемост на Вашите пари.

Ако имате нужда от нашата помощ, винаги можете да ни потърсите на http://lepenka.bg или на този имейл, ако предпочитате.
С готовност ще помогнем, за да се реализира Вашата идея максимално добре.